Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 - 21:20

Facebook     Twitter     YouTube     RSS

Τυρός Αρκαδίας - Nέα & Ειδήσεις από τον Τυρό και τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας


Αντίστροφη μέτρηση για το «Tyros Triathlon 2018»

Ελάχιστες ώρες έχουν μείνει για τη διεξαγωγή του αγώνα τριάθλου που θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου στον πανέμορφο Τυρό της Αρκαδίας.

 

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί για 7η συνεχόμενη χρονιά και οι συμμετοχές δείχνουν ότι έχει καθιερωθεί στο ημερολόγιο των φίλων των αγωνισμάτων.

Το Σάββατο, παραμονή του αγώνα και έως και μία ώρα πριν την εκκίνησηθα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εγγραφών στα γραφεία της διοργάνωσης στην παραλία Τυρού.

 

«Με ιδιαίτερη τιμή χαιρετίζω τη διοργάνωση του Tyros Triathlon 2018, που θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2018 στον Τυρό Αρκαδίας.

 

Πρόκειται ασφαλώς για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, που θα συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό συμμετοχών, γεγονός το οποίο είναι δηλωτικό του έντονου ενδιαφέροντος που συγκεντρώνει.

 

Θα αναδείξει επίσης ακόμα περισσότερο μια αναπτυσσόμενη περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους, θα ενσωματώσει στην προσπάθεια αυτή το ανθρωπογενές στοιχείο και θα προβάλλει πολιτισμικές αξίες της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου.

 

Θα δώσει ένα ιδιαίτερο χρώμα στη διοργάνωση και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των κατοίκων και των επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής.

 

Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την πρωτοβουλία αυτή, γιατί αποδεικνύουν ότι οι υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου, παρά την κρίση που περνά η χώρα, ενεργοποιούνται και συνεισφέρουν δημιουργικά στην κοινή προσπάθεια.

 

Εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές και στις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες και ευελπιστώ ότι η προσπάθεια αυτή θα αναπτυχθεί περαιτέρω και θα μετουσιωθεί σε θεσμό για την ευρύτερη περιοχή του Τυρού», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

 

Η διοργάνωση διεξάγεται από την Κοινσεπ “Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ” με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

 

Περισσότερες πληροφορίεςστην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.tyrostriathlon.gr

 

 

Προσθήκη σχολίου

Newsletter!

Τελευταίες Αναρτήσεις

 

apagio tampela

 

 

 e6647afa89a421b365fca0db25df5d88 XL

 

 

 

ahoranamou

 

 

 

 

 


petra club

ts

 

 

 apelontiritas

 

 

ΔΗΩ1

 

 banner good 70 x 400

 

 

 KARN

 

kakoyri lena

 

Επισκέψεις

Συνεργάτες

  22908541 2157345384290874 1295115643 o       

marneris

Τα του Δήμου

 

 diavgeia      notiakynouria