Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 16:29

Facebook     Twitter     YouTube     RSS

Τυρός Αρκαδίας - Nέα & Ειδήσεις από τον Τυρό και τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας


Το Γυμνάσιο Παραλίας Τυρού, συμμετείχε ενεργά στην 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού (pics)

Το Γυμνάσιο Παραλίας Τυρού, συμμετέχοντας ενεργά στην 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση-Αγαπώ τη Υγεία μου», πραγματοποίησε αθλητικές δραστηριότητες, την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 εκτός σχολικού χώρου.

Οι μαθητές του σχολείου με πολύ ενθουσιασμό και με τις οδηγίες της καθηγήτριας της Φυσικής Αγωγής, της κας Παπούλια Ελένης έφεραν σε πέρας το στόχο τους που συνδέθηκε άμεσα με την απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

 

Οι αθλητικές δράσεις ξεχώρισαν για το εξαίρετο αθλητικό κλίμα μέσα στο οποίο πραγματοποιήθηκαν και ήταν διαφορετικές για κάθε τάξη. Με το βάδην ασκήθηκαν οι μαθητές της Α΄ τάξης, με το τρέξιμο  οι μαθητές της Β΄ τάξης και με την ποδηλασία οι μαθητές της Γ΄ τάξης. Κατά τη διάρκεια του αγώνα αναπτύχθηκε μεταξύ των μαθητών-αθλητών πνεύμα σύμπνοιας, αλληλοβοήθειας, συναγωνισμού αλλά και ανταγωνισμού λίγα μέτρα πριν από τον τερματισμό. 

 

Η αφετηρία και ο τερματισμός ήταν μπροστά στην εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα, ενώ οι διαδρομές ήταν στο φυσικό περιβάλλον και συνδύαζαν το πράσινο από τα περιβόλια του χωριού και το γαλάζιο της θάλασσας.

 

Με το τέλος των αγώνων έγινε η βράβευση των νικητών (Γιώργιος Κοντόπουλος, για την Α΄ τάξη – Τάσος Κορολόγος, για τη Β΄ τάξη – Αρκούδης Θανάσης, για τη Γ΄ τάξη) και απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα σε όλους τους μαθητές.

 

Τη διοργάνωση και την υλοποίηση των αγώνων είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου η γυμνάστρια του σχολείου, η κα Παπούλια Ελένη, η οποία μαζί με καθηγητές του σχολείου συμμετείχε ενεργά στις αθλητικές δραστηριότητες.

 

Και το σχέδιο πέτυχε!!! Και του χρόνου!!!!     

 

gymnasio 15

gymnasio 4

 

gymnasio 3 

 

  

Προσθήκη σχολίου

Newsletter!

Τελευταίες Αναρτήσεις

 

apagio tampela

 

 

 e6647afa89a421b365fca0db25df5d88 XL

 

 

 

ahoranamou

 

 

 

 

 


petra club

ts

 

 

 apelontiritas

 

 

ΔΗΩ1

 

 banner good 70 x 400

 

 

 KARN

 

kakoyri lena

 

Επισκέψεις

Συνεργάτες

  22908541 2157345384290874 1295115643 o       

marneris

Τα του Δήμου

 

 diavgeia      notiakynouria